Lardner Kitchen

Introduction

Section 106 funding was identified by the Executive Officer which specifically related to refurbishing the Lardner Hall kitchen at The Ghyll.  This was applied for and successfully granted by Horsham District Council to the total sum of £5,062.56 towards the project.  

There was wide plethora of works required as part of the refurbishment which included fixing damage to the ceiling caused by severe leaking in the Autumn of 2019 due to the flat roof having perished in numerous places.  The previous doorway was only 2ft8 wide and required widening for better access and to accommodate wheelchair users.  More energy efficient LED lighting was installed, electrical points relocated, new kitchen units, extractor fan and lockable cupboards for particular regular hirers like Southwater Bowls Club (short mat indoor bowls). 

Before and After Photos below

Before - Lardner Kitchen
Before - Lardner Kitchen
Before - Lardner Kitchen
After - Lardner Kitchen
After - Lardner Kitchen
After - Lardner Kitchen